mayo 1, 2012

IOGURTS

Ahir al matí vaig escoltar, al programa de Manel Fuentes, una interessant xerrada sobre un tema al qual no dediquem l’atenció que es mereix: els iogurts. Els participants al programa van parlar, entre d’altres, dels iogurts de la Fageda, un producte autòcton i, segons sembla (confesso que no els he tastat mai) d’una gran qualitat. Em va sorprendre sobretot el fet que vam comentar que el sabor més consumit és el natural (sembla, no sé per què, que la gent ha de triar els sabors més «exòtics»).

Per part meva, us puc dir que a Mallorca fan uns iogurts que trobo excel·lents: els de la marca Prilac. El problema és que són un poc mals de trobar (a Inca, per exemple, només els venen en un supermercat). Si algun cop en veieu, tasteu-los: són boníssims! Això sí, si feu règim de cara a l’estiu oblideu-vos-en: de moment, no n’hi ha de desnatats!
PENSAMENTS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *