enero 31, 2012

I DIUMENGE

Diumenge al matí ens llevàrem ben d’hora, i anàrem a berenar a un forn que hi havia ben a prop de l’hotel. Es tracta del Pallarès, des d’ara per a mi un dels millors forns de la ciutat: el xuxo que em vaig menjar era farcit de crema, i n’hi havia tanta que vessava en mossegar. La xocolata desfeta, d’allò més espesseta. Genial!
Al migdia anàrem a dinar a un altre dels locals emblemàtics de la ciutat: la Fonda Gaig. Menjàrem calçots, macarrons (una de les seves especialitats), patates braves (les millors que he tastat, juntament amb les del Comerç 24), croquetes de cervell, etc. I, de postres, fruita, nata i fraules i xocolata.
A la tarda, vam visitar la pastisseria de Carles Mampel, el Bubó. Els pastissos que tenen entren per la vista, tot fa molta mengera! I, ja per acabar, ens aturàrem a prendre una cervesa al bar restaurant El Lobo, situat a la zona del Raval. Ens va cridar molt l’atenció la seva decoració!
En definitiva, una ruta que us recomano a tots! Això sí: us haureu d’eixamplar una mica els pantalons…
PENSAMENTS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *