enero 30, 2012

RUTA GASTRONÒMICA: DISSABTE…

Aquest cap de setmana, aprofitant que hem tengut tancat, hem fet una escapadeta gastronòmica a Barcelona. Us explicaré una mica què hem fet: per començar, dissabte en arribar el primer que férem va ser l’aturada obligatòria al mercat de la Boqueria. Vam tenir sort, perquè vam trobar algunes espècies que ens feien falta per a un dels plats de la nova carta. Després de voltar entre fruites molt ben compostes, peix fresc i diferents varietats de carn, vam anar a prendre un cafè ben carregadet i un croissant per agafar forces. A migdia, ens vam encaminar a una de les fites del nostre viatge: el Freixa Tradició. Ens va costar una mica trobar-lo, però el temps perdut va valer la pena: vam tastar el menú degustació, i vam sortir encantats. Aquí teniu un parell d’imatges del dinar:
En haver dinat, per fer la digestió anàrem a passejar una mica pel barri de Gràcia i vísitàrem alguns dels seus comerços més emblemàtics (per exemple, ens aturàrem al famós forn Reykyjavík). Continuàrem davallant pel passeig de Gràcia i, a més de fer parada en algunes botigues de roba, passàrem una bona estona regirant gadgets de cuina a la botiga Vinçon. I, a la nit, tornàrem a pujar per anar a sopar a la barra del Coure, on vam desgustar uns pèsols amb botifarra i uns popets realment bons.
PENSAMENTS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *