octubre 5, 2017

Els millors representants de la gastronomia balear junts en un nou #a4manos

Hi ha molta gent que o bé no te temps per cuinar plats elaborats, o bé vol descobrir com fer-ho de mà d’alguns dels millors cuiners de les Balears. És per això que un cop més, Chefs(in) organitza els seus tallers de cuina #a4manos dirigits a tot aquell que vulgui aprendre noves receptes.

La gastronomia balear torna a estar d’enhorabona

En aquesta sisena edició dels cursos de cuina #a4manos podrem aprendre increïbles receptes de la ma de cuiners com el nostre Joan Marc juntament amb Tomeu Lassio.

Aquests cursos es realitzaran a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears a partir del proper 10 d’octubre, i aquest any comptaran amb la participació de 16 xefs d’arreu de les Illes Balears: Víctor García, Marga Coll, Marc Fosh, Joan Marc Garcias, Santi Taura, Tomeu Caldentey, Tomeu Lassio, Andrián Quetglas, Tomeu Martí, Pep Lluís Mayol, Felip Llufriu, Miquel Sánchez, Sílvia Anglada, Patrick James, Íñigo Rodríguez i un xef convidat.

També és important esmentar que els alumnes de l’ESCYR de l’EHIB participen cada any ajudant als cuiners principals en la creació dels seus menús. Per a ells, és un dia important durant el qual poden veure de primera mà com treballen els professionals. Cal recordar que alguns dels xefs de Chefs(in) en el seu dia també varen ser estudiants d’aquesta escola, i mireu ara!

gastronomia balear a4mans

Imatge de la passada edició d’octubre del 2016 del #a4manos

Aquests cursos de cuina funcionen de la següent manera:

Dos xefs s’uneixen per a crear el que seria un menú similar al d’un restaurant, en el qual trobarem 4 plats, maridatge de 4 vins, cafè o te i un llibre de receptes. El que resulta molt interessant és que cada curs és diferent de l’altre, per la qual cosa si assistiu a tots els cursos podreu sortir amb un repertori complet de receptes que us donarà l’oportunitat de sorprendre els vostres convidats o, simplement, de convertir la vostra cuina en una cuina professional on pugueu gaudir d’innovar i tastar les vostres meravelles. Cada curs té un preu de 60€.

A més, cada recepta comptarà amb l’esmentat maridatge escollit personalment per Vinamica, el qual es presentarà en total harmonia amb els plats que es preparin. També cal dir que, abans de la degustació de cada menú, Marabans Coffee & Tea oferirà un cocktail amb te o cafè per als assistens. Tot un luxe per combinar amb la gastronomia balear!

gastronomia balear chefsin

12 dels 16 participants d’aquesta edició d’#a4manos

Art i gastronomia balear van de la mà

Com cada any, un artista mallorquí participa en aquestes jornades amb un dibuix original que li acaba donant el toc perfecte a les portades dels llibres de receptes que es regalaran als participants del cursos. Aquest any l’artista Pep Guerrero s’ha encarregat d’aquesta tasca seguint amb la tradició que altres anys han portat a terme els  reconeguts artistes Albert Piña, Antonio Fernández Coca, Luca Monzani i Pablo Martín.

Els cursos, com ja hem dit, comencen el 10 d’octubre i la programació,  que trobareu al web de Chefs(in) és la següent:

Els cursos es realitzaran de 18 a 21 hores a l’EHIB amb el següent ordre:

10 OCTUBRE 2017: Víctor García (La Fortalesa, Hotel Cap Rocat, Mallorca) i Felip Llufriu (Mon, Menorca).
14 NOVEMBRE 2017: Iñigo Rodríguez (El Hotel Pacha, Eivissa) i Patrick James (Restaurant Pa i Vi, Menorca)
12 DESEMBRE 2017: Marga Coll (Miceli i Arrels by Marga Coll, Mallorca) i Tomeu Caldentey (Bou Restaurant – Estrella Michelin)
9 GENER 2018: Joan Marc Garcias (Joan Marc Restaurant – Bib Gourmand, Mallorca) i Tomeu Lassio (Restaurant Tomeu Lassio, Mallorca)
13 FEBRER 2018: Adrián Quetglas (Adrián Quetglas Restaurant – Estrella Michelin, Mallorca) i Miquel Sánchez (Smoix, Menorca)
13 MARÇ 2018: Marc Fosh (Marc Fosh Restaurant – Estrella Michelin, Mallorca) i Sílvia Anglada (És Tast de na Sílvia, Menorca)
10 ABRIL 2018: Tomeu Martí (Arume Restaurant, Mallorca) i Pep Lluís Mayol (Can Ribas, Mallorca)
8 MAYO 2018: Santi Taura (Restaurant Santi Taura i Dins, Mallorca) i xef convidat

Des del Restaurant Joan Marc us animem a apuntar-vos-hi i gaudir d’un dia que recordareu molt de temps! Aquí teniu l’enllaç per a fer-ho:

RESERVA LA TEVA PLAÇA

 

Uncategorized @ca
Share: / / /

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *