A Joan Marc restaurant ens agrada fomentar el consum del producte local, en conseqüència, ens agrada treballar colze a colze amb els nostres  pagesos, peixaters i artesans.

A l’hora de fer servir porcella, sempre la triam que sigui mallorquina, no perquè sigui millor que una de Rússia o d’Andalusia, sino perquè és d’aquí, nascuda i criada als nostres camps. Aquest fet ens dóna confiança.

El nostre proveïdor de porquim és l’empresa inquera Embutidos Estrany, casa fundada el 1958, que elabora tots els embotits (sobrassada, camaiot, botifarró, blanquet, varia, etc.) de manera fidel a la tradició del nostre poble. Aquesta empresa també es dedica a la matança del porc i porcella provinents de diferents pagesos de la ciutat d’Inca i dels voltants.
Quan ens arriba la porcella, procedim a racionar-la i la marinam amb una mescla de sal i pebre bord.

Després l’empaquetam dins bosses de buit i la coem durant 12 hores a molt baixa temperatura. Amb això aconseguim cuinar el producte en el seu moment òptim de frescor i assolim unes coccions precises. Seguint aquest procediment, la carn ens queda tova i humida i la cotna cruixentíssima, i també en facilitam la conservació d’una manera molt higiènica i ordenada.

Porcella rostida, a les nostres Illes, plat de festa Major, noces i comunions, o no? Nyam 😉

Uncategorized @ca
Share: / / /

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *