octubre 14, 2012

CARXOFES

Ja són aquí les primeres carxofes, i avui us en volia explicar algunes curiositats. Per començar, us he de dir que contenen ciamina, un component químic que pot afectar les papil·les gustatives d’algunes persones, de tal manera que es destaquen els sabors més aviat dolços i es «tapen» els més subtils. Per això, és millor no acompanyar-les amb vi, sinó que us recomanaria menjar-les amb aigua ben freda.

Una altra cosa que cal tenir en compte és que, a l’hora de comprar-les, ens hem de fixar que tenguin un cor prou gros, i que la part superior tengui les fulles ben tancades al seu voltant. Sens dubte, aquesta és la millor elecció!

Ja per acabar, volia comentar-vos que les carxofes poden conservar-se dins la gelera aproximadament 3 o 4 dies. Si les voleu conservar per més temps, blanquegeu-ne els cors de 8 a 10 minuts i congeleu-los a l’acte. Així us poden aguantar fins a un any!

TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *