junio 3, 2012

PORRO

El porro és la verdura nacional francesa per excel·lència (no debades, és l’ingredient bàsic de la vichyssoise). Aquest parent de l’all i la ceba ja era conegut per egipcis i celtes. De gust més dolç que la ceba, sol ser calçat per garantir que la part blanca es faci molt llarga. Justament aquest calçat és el que en fa recomanable la neteja a fons (cal retirar-ne amb cura la terra que pugui haver quedat entre les fulles). Batejat a Europa com l’espàrrec del pobre, resulta excel·lent precisament en els preparats d’aquesta altra verdura, així com a substitut de la ceba en determinats sofregits. Ara que en ve l’època, feu servir porros!
PENSAMENTS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *