marzo 8, 2012

LA BONA VIDA

Aquests dies, la Universitat de les Illes Balears organitza el suggerent cicle La bona vida, que es divideix en una sèrie d’esdeveniments. En l’àmbit gastronòmic, podem destacar tres propostes. Per començar, Santi Taura ha ofert un taller de cuina bàsic aquest mes de febrer, i en portarà a terme un altre d’avançat els dies 16 i 23 d’abril. Per la seva part, la famosa cuinera catalana Carme Ruscalleda oferirà una lliçó inaugural dia 12 de març a les 19 hores a l’edifici Sa Riera. Per acabar, hi ha el taller Propostes dolces i salades, dirigit per Jaume Oliver de Can Salem (Algaida).

Per a més informació, podeu consultar el tríptic del curs:

RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *