febrero 12, 2012

COSMÈTICA

Al llarg d’aquests mesos, hem comentat algunes vegades que, encara que sembli una paradoxa, el menjar no sempre es menja, sinó que de vegades poden trobar-se-li altres utilitats. Sens dubte, entre aquests usos alternatius cal destacar el cas dels productes cosmètics. Des dels ingredients més clàssics (pastanaga, oli d’oliva, avena, mel, etc.) als més innovadors (xocolata, gingebre, soja, raïm, te, llimona, coco, etc.), l’ús de productes alimentaris és una constant en aquest àmbit. Avui us vull parlar d’un exemple que he vist en una revista i que m’ha cridat molt l’atenció: el Cranberry Joy Soap, de la casa Body Shop. Es tracta d’un sabó per a mans i cos fet a partir d’oli de soja i nabius (en castellà, arándanos), dos ingredients molt novedosos i que, sens dubte, deuen deixar les mans suaus i perfumades.

PENSAMENTS , RECOMANACIONS
Share: / / /

2 thoughts on “COSMÈTICA

  1. Isabel y las tizas de colores. :D dice:

    >Mmmmm, m'encanten els cosmètics amb oloreta de menjars!! Jo tenc sabons de vainilla i de xocolata, i creieu-me, les dutxes són molt més amenes!

  2. JOAN MARC dice:

    >Idò hauries de "tastar" aquest, Bel!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *