enero 5, 2012

REGALS

En aquestes dates, tothom cerca deseperadament un regal encertat per a la parella, amics o família. Si a la persona interessada li agrada la gastronomia (tot i que no cuini regularment) i voleu ser una mica originals, podeu optar per un dels packs que aquests dies es posen a la venta (per exemple, els trobareu a El Corte Inglés). Una mostra és una curiosa capsa de galetes que conté un manual per aprendre a fer-ne:

El trobareu a Desiderata
Un altre exemple:
El podeu trobar a Alibri
Evidentment, no us heu d’esperar receptes magistrals, però penso que aquests llibres són un regal original per a aquells que no estan gaire acostumats a cuinar o volen un grapat de receptes senzilles per poder fer a casa amb els nins.
Que els Reis us duguin moltes coses! I no oblideu que, si ens voleu visitar, tenim un menú especial per a avui i demà!
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *