diciembre 24, 2011

CARAMEL II

A l’hora de preparar el caramel (parlo de caramels durs, d’aquests per decorar), és millor afegir una cullerada sopera a la mescla abans de començar-ne la preparació (sobretot si és la primera vegada que intenteu fer-la). Així tendreu més temps i més garanties d’èxit en la cocció.

En el cas d’altres receptes, cal respectar un pes de sucre determinat i una quantitat de líquid exacta. Apunteu: per anar tranquils, calculeu una cullerada sopera d’aigua freda per cada 50 g de sucre (amb 100 g de sucre s’obtenen unes 3 o 4 cullerades soperes de caramel). Intenteu repartir l’aigua pel sucre abans d’iniciar-ne la cocció; no es dissoldrà completament, sinó que obtindreu una pasta llisa i blanca. Encalentiu-ho a poc a poc per tal que el sucre es dissolgui del tot, després deixeu-ho bullir i, mentre bull, aneu fent netes les parets del perol amb un pinzell humit si veieu que es formen vidrets.
(Maria Antònia, queda respost el dubte de l’aigua?)
TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *