diciembre 4, 2011

CEPS

Els ceps són un dels productes que hem incorporat a la nova carta. Aquests dies us aniré donant un parell d’indicacions per tal que pugueu seleccionar els més adients i els pugueu cuinar de manera encertada.
Per començar, avui us diré que si aneu a cercar o a comprar ceps l’olor que fan és molt important: ha de ser potent, però agradable. Ens ha de recordar la terra de bosc humida, penetrant i profunda. Desestimeu-lo si noteu que fa molt poca olor, o en fa de pujada o rància.
TRUCS
Share: / / /

2 thoughts on “CEPS

  1. Aquest és el «boletus edulis»? Perdona la meva ignorància. En sé ben poc, dels bolets.

  2. JOAN MARC dice:

    Exacte, i val a dir que és un bolet que guanya en aromes un pic congelat, apart de conservar-se molt bé, sense que li resti qualitats, a l’inrevés de la majoria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *