noviembre 22, 2011

WIKIPEDIA

Mai se m’havia acudit, però avui he cercat a la wikipedia la definició de cuina (bé, ho he fet en castellà, per tant la paraula que he cercat és cocina). La veritat és que l’entrada conté algunes dades interessants, com per exemple un llistat de pel·lícules en què apareix la cuina com a tema (central o transversal), de les quals n’hi ha algunes que no he vist. M’apunto alguns títols com Mondovino, Satyricon o Seducción a la carta. A veure si aconsegueixo trobar-les!
PENSAMENTS
Share: / / /

2 thoughts on “WIKIPEDIA

  1. Anonymous dice:

    També pots apuntar aquesta..American cuisine…
    A mi me va agradar molt

  2. JOAN MARC dice:

    Me l’apunto, també!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *