noviembre 19, 2011

OLI SOLIVELLAS

Avui us vull parlar de l’oli que fem servir al restaurant (és el que donem, per exemple, per degustar a taula). Es tracta de l’oli Solivellas, sens dubte un dels productes estrella de la gastronomia mallorquina. Per iniciativa d’en Pep i de la seva família, la finca Es Guinyent s’ha convertit en un enclavament privilegiat en el marc de la producció oliera, on es conren amb amorosívola dedicació les varietats arbequina, picual, hojiblanca i picuda. Tal com es destaca a la seva web, per tal d’evitar-ne l’oxidació l’elaboració de l’oli es realitza molt poc temps després d’haver recollit l’oliva (és qüestió d’hores). Mitjançant un sistema de centrifugació en fred s’extreu el suc de forma mecànica i sense la intervenció d’elements químics. A més, l’oli no es filtra per tal de mantenir-ne intactes les propietats organolèptiques.
En definitiva, es tracta d’un producte excel·lent que des del restaurant no ens cansem de recomanar. Si voleu més informació, podeu consultar la seva web http://www.olisolivellas.com/

Una imatge ben familiar d’en Pep Solivellas amb les oliveres de fons
PROJECTE
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *