noviembre 7, 2011

ROMANÍ

Sens dubte, el romaní és una de les herbes aromàtiques que més crida l’atenció pel seu color i per la seva flaire embalsamadora. Quant a la seva utilitat culinària, val a dir que és molt apropiat per condimentar tota classe de carns blanques i verdures d’origen mediterrani (tomàtigues, albergínies, etc.). En la cuina italiana, condimenta també les sopes de tomàtiga, els rostits de be i de porc, el formatge i les salses picants. Sobretot, però, és amb l’all i el vi quan demostra el seu inigualable caràcter mediterrani.

Com a truc, cal que sapigueu que el romaní prolonga la inalterabilitat dels aliments gràcies a les seves propietats antioxidants.
TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *