octubre 25, 2011

LES HERBES

Una eina molt important per a tot cuiner són les herbes aromàtiques, l’ús de les quals ens permet donar gustos molt variats als nostres plats. Avui us parlaré de la menta, una de les herbes més comunes. Es fa servir tant en plats dolços com salats, ja que el seu sabor mentolat proporciona vivor a les salses, mentre que la seva astringència matisa el sabor greixós dels plats de carn (especialment, dels de be). Aquesta herba es pot utilitzar tota sola o conjuntada amb altres com el coriandre, el julivert, l’alfàbrega, la farigola o el moraduix. Com a consell, us diré que si en teniu sembrada procureu fer servir sempre les fulles joves més properes a l’extrem superior de la planta, ja que són les més dolcenques.
TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *