octubre 22, 2011

LA XOCOLATA

No són poques les persones que es consideren addictes a l’or negre més dolç: la xocolata. Amb llet, a la tassa, en pastissos, negra i amargant… hi ha mil maneres de consumir-la! Avui us presento un llibre el títol del qual no pot ser més explícit: Pasión por el chocolate, de Trish Deseine (Barcelona: RBA, 2005). En aquesta obra, se’ns ofereixen més de 100 receptes senzilles i originals que faran les delícies dels xocoaddictes més excèntrics (una mostra: les croquetes de xocolata o un plat que s’anomena «empremtes digitals»). A més, el llibre presenta unes il·lustracions molt ben aconseguides que sens dubte us faran caure en més d’una temptació. Els més llaminers esteu de sort!
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *