octubre 3, 2011

LA MOZZARELLA

Avui us parlaré d’un formatge que a casa acostumem a consumir amb freqüència: la mozzarella. Es tracta d’un formatge italià de pasta tova filata (la quallada reposa en el sèrum unes hores, la qual cosa la fa maleable), històricament fet amb llet de vaca a tot el sud de la península italiana però que, a la Campanya, es fa amb la de les búfales de la regió (si podeu, comprau-ne d’aquesta perquè té un sabor particular i molt autèntic). Consumida al natural amb una mica de pernil o acompanyada de tomàtiga (així tindríem la popular amanida caprese), la mozzarella és també un ingredient imprescindible a l’hora de fer pizzes (recordeu la recepta que us vaig anotar) i altres preparacions que passen pel forn i que, precisament pel caràcter filante a què feia referència al principi, la desfan i la integren en el conjunt.
TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *