septiembre 28, 2011

DESCOBRIR CUINA

Si hi ha una revista gastronòmica que us puc recomanar especialment aquesta és, sens dubte, la Descobrir cuina. Aquesta publicació periòdica conté una sèrie de seccions que ens presenten la cuina des de diverses perspectives: «Al cistell», que conté una selecció de productes per omplir el cistell o el rebost; «Últim crit», que és una tria d’estris per als més petits de la casa; «Restaurant del mes», que ens ofereix una perspectiva molt ben documentada d’un establiment concret; «»Glop a glop», que inclou mensualment una esplèndida selecció de vins; «Mediateca», que explica quines són les últimes novetats del món de la gastronomia als mitjans de comunicació, etc. A més, és una revista a l’abast d’un públic molt ampli, ja que la seva senzillesa permet que fins i tot aquells lectors que saben poc de cuina gaudeixin de la lectura.
En definitiva, una meravella a l’abast de tots! Ja m’ho contareu!
Per a més informació, consulteu la web http://www.cuina.cat/
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *