septiembre 26, 2011

VERDURES A TOTES HORES …

Molta gent pensa sovint que el consum de verdures és quasi exclusivament per a fer règims, i l’explicació és que contenen una baixa aportació calòrica, cosa que ens permet omplir-nos sense preocupar-nos d’engreixar. Ara bé, l’aportació de vitamines i nutrients també és molt important, sobretot si consumim productes de temporada i de conreu respectuós amb el medi que ens ajudaran a reforçar les nostres defenses davant possibles constipats i altres malalties.
No oblideu, tampoc, el gran ventall de possibilitats a l’hora de cuinar que ens presenten les verdures, amb mil coccions diferents, però d’això ja en parlarem a l’apartat de receptes.
Ara és el temps d’espinacs, bledes, moniatos i ben aviat de les carxofes. A gaudir-ne!
PENSAMENTS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *