septiembre 23, 2011

NO EM VULL FER PESAT…

… però hem de tornar a parlar de n’Imanol i n’Echanove. Ahir el programa anava dedicat a la nostra Mallorca, i tenia moltes ganes de veure’l. La veritat és que se’m va fer curt, i em va deixar un cert regust amarg ja que penso que haguessin pogur aprofundir un poc en segons quins aspectes. Evidentment, si es parla de gastronomia a Mallorca han de sortir les ensaïmades, la sobrassada i les sopes, però… no trobàreu a faltar altres menges com les panades, el frit, el llom amb col o  el tumbet? A part que no esmentaren productes tan bàsics com les galletes d’Inca (com a bon inquer, penso que és imperdonable que no hi fessin alguna referència) o les figues, referència imprescindible en la cuina mallorquina (vull pensar que l’època en què filmaren el reportatge encara no era el temps). Tot i això, i ja em perdonaran la crítica (sempre constructiva), com ja he dit se’m va fer curt perquè vaig gaudir molt de les imatges que mostraren (l’apartat de fotografia, impressionant), així com també de la presència d’alguns coneguts. Si no l’heu vist, ja podeu córrer a veure’l!
RECOMANACIONS
Share: / / /

4 thoughts on “NO EM VULL FER PESAT…

 1. Ben vera!!!!
  A Mallorca no pot faltar un bon fritet, els cocarrois, el tumbet, etc. Però bono!! Què hi farem?
  Quin dia ens ensenyes a preparar un bon frit en condicions?

 2. Coincidesc amb tu, faltaren referències a plats tradicionals de l’illa, i hi afegiria que potser unes paraules d’en Toni Tugores, per la seva tasca de recerca de la historia culinaria, i les salines d’es trenc i a les tafones. Però tot el que va sortir me va agradar també, excepte el tema de les matemàtiques a la seu que no s’hi deia gens, amb la cuina :-)
  Enhorabona per l’apertura, meam quan te puc venir a tastar.
  Margalida / aprendizdepanadera

 3. L’autor ha eliminat aquest comentari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *