septiembre 22, 2011

ANAR DE TAPES PER MALLORCA I BARCELONA

Avui en dia, s’ha posat molt de moda el fet d’anar de tapes. Penso que és una opció molt encertada, ja que et permet tastar plats molt diferent i compartir-los amb la gent que t’acompanya. De locals de tapes, n’hi ha de moltes varietats, preus i qualitats, i jo ara us parlaré d’un parell que considero molt recomanables. Per començar, a Palma hi ha el Tast, a les Avingudes. A banda d’algunes suggerències escrites a la pissarreta, teniu al vostre abast una carta bastant consistent en què hi ha des de tapes molt senzilles (per exemple, una mini hamburguesa) a racions o mitges racions de pernil, formatge, bacallà i altres exquisideses. Altament recomanables les braves, són una delícia!
A la zona d’Alcúdia es localitza Can Punyetes, un històric de les tapes. No accepten reserves, o sigui que si voleu anar-hi a l’estiu prepareu-vos a fer cua! Tenen una carta de racions i mitges racions, i uns preus bastant ajustats. Sempre que hi he anat he passat molt de gust. En destacaria el «rabo de toro» i els plats de pa torrat amb oli, sal, tomàtiga fregada i fonoll marí que podeu demanar per acompanyar els vostres plats.
A Inca, d’altra banda, tenim s’Àngel, un local relativament nou on podem degustar, a més de plats de la carta, algunes tapes realment interessants. En Luis, el xef, fa molt bona feina.
Finalment, a Barcelona no conec gaires locals, però n’hi ha un que visitem sempre que hi fem una escapada: el Tapas, 24. És un projecte del prestigiós xef Carles Abellán, i combina un local força acollidor amb uns plats que us faran abandonar el règim. Les bombes de patata són fantàstiques, i també les múrgules, quan n’és l’època!
Les tapes de S’Àngel
Bombes de patata, una delícia per als sentitsEl Tapas, 24 vist de fora
I vosaltres, on aneu de tapes?
Per cert, coneixeu els d’anar de tapes? És una pàgina web que fan uns coneguts nostres, i és altament recomanable. Us en deixo l’enllaç:
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *