septiembre 21, 2011

MENJAR ALS MERCATS

Avui, en un dels blocs que apareixen a la versió digital del diari El País, hi ha una referència molt interessant a la cuina que pot degustar-se als mercats. Personalment, m’agrada molt aquest tipus de cuina, perquè la considero fresca i autèntica. Entre els mercats que he visitat, en destacaria especialment dos: d’una banda, el de la Boqueria de Barcelona, on tot està molt ben disposat (el menjar també entra pels ulls, no ens n’hem d’oblidar) i hi ha diferents opcions, des de fruita per emportar a bars de tapes, i el de Harrod’s a Londres, un «mercat» molt més comercial però amb opcions igualment interessants!
Davant la Boqueria
El Pinotxo, molt autèntic

Harrod’s, no tan nostrat però també interessant
PENSAMENTS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *