septiembre 19, 2011

CONTINUEM LLIGANT…

La setmana passada parlàrem del pa ratllat com a eina per lligar les salses. Avui us parlaré dels vermells d’ou.
Les salses que es lliguen amb vermell d’ou adquireixen una textura vellutada i un color molt agradable. Per usar-les, cal batre aquests vermells amb un poc de líquid tebi (per exemple, llet, vi, brou de pollastre, etc.). Sense tenir-la al foc, aboqueu els vermells dins la salsa (ha d’estar quasi bullint) i remeneu la mescla amb una cullera de fusta. És molt important que la salsa no bulli en cap moment o, en cas contrari, es tallarà. Tan aviat com s’hagi espessit, passeu-la per un «xino» i manteniu-la calenta.
Au idò, a lligar tots!
TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *