agosto 29, 2011

OUS BULLITS

És un error molt habitual oblidar que és possible bullir malament els ous. Idò, per a aquells qui no ho saben, és molt fàcil fer-ho. Quan els ous es bullen en excés, les proteïnes del vermell, que contenen àtoms de sofre, alliberen un gas denominat sulfur d’hidrogen, el qual fa una olor bastant desagradable (olor d’ous podrits, en definitiva). Aquest gas, a més, contamina aquest vermell i el tenyeix d’un color gris verdós. 
Per bullir els ous correctament, cal submergir-los dins aigua bullent (mai freda) i, tot seguit, quan l’aigua torna a bullir, cal mantenir la cocció durant deu minuts. Després d’aquest temps s’han d’introduir ràpidament els ous dins aigua freda, perquè així seran molt més bons de pelar.
TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *