agosto 25, 2011

UN PAÍS PARA COMÉRSELO

Aquest hivern a casa hem mirat un programa que penso que està molt bé: Un país para comérselo. El condueixen els actors Juan Echanove i Imanol Arias, i ens mostra les particularitats gastronòmiques de diferents regions espanyoles. Es tracta d’uns reportatges en què els actors participen de manera directa en la cerca dels ingredients (pesca, recol·lecció, etc.) i en l’elaboració dels plats, per la qual cosa el to és molt proper i amè. Ara, a més, n’han tret un llibre que recull els millors moments del programa. I, si no vaig malament, la temporada que ve TVE n’oferirà una segona part. Ja ho sabeu, si voleu veure reportatges realment interessants, mireu Un país para comérselo!!!
Us deixo un vídeo en què podeu veure la primera part del capítol dedicat a Galícia:
La segona temporada tendrà un al·licient afegit: parlaran de Mallorca!
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *