julio 28, 2011

RESPECTUOSAMENT, PRESIDENT BAUZÁ

Ahir, llegint el diari Última Hora, vaig veure filtrat com a DETALL de notícia, que vostè publicà via Facebook, amb caràcter personal, el menú, fotografia inclosa, que féu el dia en què es reuní al ministeri d’economia amb la senyora Elena Salgado.
Com a comentari, i des d’un caire apolític, entenc que vostè i tothom pot fer l’ús que vulgui de l’esmentat Facebook, però d’aquí a fer-ho públic en un diari, i més fent-ne populisme emprant l’austeritat suposada, pot arribar a ésser insultant.
No vull polemitzar entre el fast food, slow food, cuina sana i cuina industrial, aquesta, ara no és la intenció, simplement trobo xocant el fet de pensar que un dia laboral, vestit amb “traje” i corbata pel seu estatus i imatge de president de les Balears, faci públic el menjar (fotografia inclosa del menú) en un fast food, imaginar-me’l aquest proper diumenge, amb banyadors i un polo de marca menjant, no sé, caldereta de llagosta a Menorca. És un dir, i no una crítica del menjar, vostè com tothom amb els seus diners pot fer el que vulgui, altra cosa seria un dinar laboral pagat amb els diners del poble, però trobo que és massa gratuït fer públiques unes coses i d’altres no, i més encara, els flocs han de diure amb les castanyetes i potser tocava dinar en un restaurant una mica més formal, pensem que allà també hi treballen persones que, a causa de la crisi, han reduït equips de treball i necessiten el suport de tots.
Amb tot, voldria enllaçar aquest humil comentari amb l’opinió del tristament desparegut cuiner Santi Santamaria, escrit al seu bloc i titulat Amb tot el respecte, President, dirigit al senyor Artur Mas:
http://blog.santisantamaria.com/2011/02/amb-tot-el-respecte-president/
PENSAMENTS
Share: / / /

One thought on “RESPECTUOSAMENT, PRESIDENT BAUZÁ

  1. Anonymous dice:

    Totalment d’acord!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *