julio 25, 2011

AMANIDES

Avui vull compartir amb vosaltres un parell de reflexions sobre un plat moltt típic de l’estiu: l’amanida. Per començar, cal tenir en compte que si feu una amanida trempada amb una bona vinagreta heu d’evitar servirla acompanyada de vi, ja que el gust de la vinagreta «mata» el del vi a causa de la seva acidesa. Així, és millor servir l’amanida amb aigua o amb un refresc, i deixar la copeta de vi per després, amb el formatge o les postres.
D’altra banda, tampoc no és una tasca tan senzilla com sembla preparar una amanida: sabíeu que si se serveix una combinació de diversos tipus de lletuga s’han de mesclar primer les varietats més dures i anar incorporant al final les més tendres? Sabíeu que, si voleu posar-hi la ja esmentada vinagreta no la hi heu de posar fins a l’últim moment, just abans de servir el plat a taula? I sabíeu que la vinagreta no és la mateixa salsa quan conté una gran quantitat d’oli que quan en té poc?
(imatge extreta de la web http://www.recetas.solosabores.com/)
TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *