julio 21, 2011

PA

Sens dubte, el pa és un ingredient imprescindible de la nostra taula. Tots en mengem, ja sigui per acompanyar el menjar (per fer mulles, vaja) o acompanyat amb formatges o embotits. En els darrers temps, s’ha posat molt moda fer el pa a casa, bé en el forn o en les màquines panificadores que podeu trobar en qualsevol establiment on venguin electrodomèstics. Per tal d’ajudar-vos una mica en aquesta tasca, us recomano un llibre que inclou un bon seguit de consells, recomanacions i receptes per fer els millors pans. El seu títol és Pan en casa. Del horno al corazón, i l’autora Anna Bellsolà (Barcelona: Océano, 2010). 
El llibre inclou receptes tradicionals (per exemple, la de la xapata), però també d’altres més innovadores com la del pa d’hamburguesa, el pa de pita, el pa amb cervesa, el pa amb tomàtiga seca, etc. Pareu atenció a la pàgina 178: hi ha una recepta de pa de xocolata blanca!!!
RECOMANACIONS
Share: / / /

One thought on “PA

  1. Anonymous dice:

    Mmmmmmmm, m’ho apunto! M’encanta el pa!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *