julio 7, 2011

AROMA ÀRAB

Avui us recomano un llibre que em fa regalar, fa ja uns quants anys, un bon amic meu: Aroma àrab. Receptes i relats, de Salah Jamal. Us copio unes paraules d’Ignasi Riera al pròleg:
Aroma àrab és molt més que un reeptari de cuina àrab, però no és menys: proposa solucions concretes a qui es tanqui en una cuina per elaborar les delícies culinàries d’una de les civilitzacions mundials amb major pes demogràfic (…). El llibre és, a més, una crònica i l’inici d’una novel·la: Salah Jamal ens explica passatges de la seva vida familiar en una família de deu germans, de la seva infància i de la seva adolescència, del viatge permanent que ha estat la seva vida, de l’aventura individual i col·lectiva del seu poble -que l’autor té la sagacitat de narrarsense pretensió d’epopeia i encara menys de tragèdia-.
Com veiem, novament menjar i vida van de la mà en una obra que, sens dubte, us interessarà força!  
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *