junio 29, 2011

ESTÓMAGO

Estómago és una pel·lícula que us recomano (especialment em va agradar el final, però no el desvetllaré, la cosa perdria la seva gràcia). Ens explica la història de Raimundo Nonato, un aprenent de cuiner del Brasil que revoluciona el bar on treballa quan comença a servir un plat típic del país: les coxinhas. Arran de l’èxit, entrarà en contacte amb la cultura gastronòmica italiana, cosa que implicarà molts de canvis en la seva manera d’entendre la cuina. A més, iniciarà una relació amb una prostituta que, com ja he dit, acabarà de manera sorprenent… presó inclosa! En la part central la pel·lícula es fa un poc lenta, però paga la pena arribar al final, us ho asseguro!
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *