junio 28, 2011

TRUC: PAELLA O CASSOLA DE FERRO COLAT

L’elecció a l’hora de comprar una bateria de cuina pot ésser determinant segons les aplicacions o la funcionalitat que desitgem. Així, al mercat podeu trobar diferentes opccions: recipients d’alumini, coure, acer inoxidable i ferro colat.
Si heu decidit comprar una paella o cassola de ferro colat (no esmaltat), heu de tenir en compte que abans d’estrenar-la l’heu d’adaptar al seu ús per a obtenir un acabat antiadherent. Així, el que fareu serà rentar la paella amb aigua calenta i sabó i eixugar-la bé. Després untareu la paella per dins i per fora amb oli d’oliva, podeu ajudar-vos amb un pedaç. Per acabar, col·loqueu cap per avall la paella dins el forn preescalfat a 175º C, i deixeu-les a dins uns 60′. Atureu el forn i deixeu refredar la paella.
Heu de saber que les paelles de ferro colat distribueixen la calor uniformement i es refreden amb lentitud, però no són apropiades per a cuinar hortalisses ja que el ferro destrueix la vitamina C.

TRUCS
Share: / / /

One thought on “TRUC: PAELLA O CASSOLA DE FERRO COLAT

  1. Que m’agraden aquests consells. Moltes gràcies Joan Marc

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *