junio 22, 2011

EL REBOST DEL CANONGE

Avui us vull parlar d’un restaurant de Vic on vaig dinar la setmana passada, El rebost del canonge. N’havia vist algun comentari per Internet, i vaig pensar que seria una bona opció. Em vaig quedar curt amb la meva apreciació: no va ser bona, va ser una boníssima elecció! Per ben poc vam gaudir d’un menú amb regust de la terra (entre d’altres coses, a la carta hi havia bacallà podrit, peus de porc i unes postres variades i d’allò més llamineres) i d’un ambient insuperable. Us el recomano!!!

Podeu consultar-ne l’adreça, el telèfon i el mail de contacte a http://www.elrebostdelcanonge.cat/

El restaurant, un autèntic descobriment
Bacallà podrit
Frases enginyoses per ajudar a crear ambient
Els peus de porc
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *