junio 15, 2011

RECOMANACIÓ LITERÀRIA

Avui us parlaré d’una obra amb la qual he gaudit bastant: En la cocina, de Monica Ali. No és un llibre estrictament gastronòmic, això és, no espereu un manual de receptes: ens trobem davant d’una novel·la protagonitzada per Gabriel, el xef de l’Hotel Imperial, el qual ha de fer front als conflictes sorgits en una cuina en què la diversitat cultural és el tret més significatiu. Morts, conflictes, negocis poc clars i sentiments contradictoris es mesclen a les pàgines d’una obra que, com dic, aconsegueix que l’interès del lector no decaigui en cap moment.
Us deixo un link amb una entrevista en la qual l’escriptora ens parla d’aquest i d’altres llibres que ha publicat:
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *