junio 2, 2011

RATATOUILLE

Avui us suggereixo aquesta gran pel·lícula d’animació per a tots els públics, produïda per Pixar i dirigida per Brad Bird. Cal esmentar que guanyà el premi Òscar a la millor pel·lícula d’animació, entre altres mencions.
La pel·lícula ens explica la història d’un ratolí molt particular, en Remy, el qual per un seguit de casualitats es veu «treballant» en un restaurant. Allò que més em va agradar és la visió didàctica que es dóna de la cuina: per als nens, és molt fàcil i amè aprendre què és un xef, com s’organitza una cuina, etc. També vaig trobar molt emotiu el final, però no es tracta ara de desvetllar-lo si encara no l’heu vista, no?
El tràiler de la pel·lícula
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *