mayo 26, 2011

HORT URBÀ

A qui no li agrada tenir cossiols a casa? I què passaria si ens diguessin que també és possible tenir una balconada comestible? Doncs bé, amb uns breus consells de cultiu de Gaspar Caballero, tot això us serà possible.
Les pasteres, taules de cultiu dissenyades pel mateix Caballero, us permetran experimentar i tenir així una balconada florida i golosa alhora. Per al cultiu, ens aconsella omplir la pastera amb 5 cm de drenatge, 15 cm de terra i una cobertura de 5 cm de compost (aquests mides i materials són els mínims per a obtenir hortalisses tals coms tomàtigues, pastanagues, etc., sense ésser necessari tenir experiència en horticultura).
En aquest hort de balconada un del cultius amb més rendiment és el de la lletuga, ja que quan va creixent se n’arrabassen les fulles i així sempre és possible fer l’amanida amb fulles fresques.
Per a més informació de la proposta de Gaspar Caballero disposeu de la seva pàgina web: www.gasparcaballerodesegovia.net, on també podreu consultar els cursos que fa al llarg de l’any.
Mengem el que som i som alhora el que mengem.
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *