mayo 16, 2011

ELS OUS

Avui us parlaré dels ous i, més concretament, us donaré una pista per saber quan aquests són frescs. Per poder-ne reconèixer aquesta característica, s’ha de submergir l’ou en qüestió en aigua amb sal (la proporció és de 50 grams de sal per un litre d’aigua). En el transcurs d’aquest procés, l’ou fresc se’n va directament al fons, mentre que si té 3 dies es queda a la meitat del recipient, i si en té més de vuit sura a prop de la superfície. En el cas dels ous de 15 o més dies, la meitat sura ja fora de la superfície.  
Aneu molt en compte ara que s’atraca l’estiu a menjar ous que no siguin frescs! Amb aquest truc, us podeu estalviar més d’un maldecap!

TRUCS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *