mayo 4, 2011

MANJARIA, MÉS QUE UN SUPLEMENT

Aquest quadern de vins i aliments de les Illes Balears és gran per molts motius, entre els quals destaquen la veneració pel producte local de qualitat i el respecte per tots aquells pagesos, pescadors, etc., que ens omplen el rebost amb el fruit de la seva suor. Manjaria és seriosa amb la informació, i el més important, no té trampa ni cartró. Entre els diferents articles que apareixen a les seves pàgines destaquen, des del meu punt de vista, els referits a la divulgació de les ofertes d’oci gastronòmic illenc (per a tots els nivells de butxaca), així com la secció “Rebost dels xefs”, en què veureu on, com i amb qui treballen els professionals de les nostres Illes. També hi trobareu, a més, altres apartats com la “Secció de botiga”, on ens mostren diferents productes gourmets, així com gadgets de cuina a l’abast de tothom i, el més important, informació que ens n’indica el preu i on podem trobar-los, i la secció “Al ajillo”, còmic senzill d’humor refinat i intel·ligent.
Penseu que podeu adquirir el Manjaria el primer divendres de cada mes (és a dir, passat demà) amb el “Diario de Mallorca”.
RECOMANACIONS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *