abril 6, 2011

BOJOS PER LA CUINA

Hola a tots i totes,
Avui us recoman la pàgina http://www.bojosperlacuina.com/, on trobareu moltes receptes (dolces, salades, carn, peix, etc.) fetes per una mare i un fill de Santa Maria amb moltíssim de gust i una fotografia espectacular. També a través de la pàgina podreu fer-los suggeriments i preguntes referents a les receptes proposades.  
Aprofito també per a traslladar la meva enhorabona i ànims als emprenedors Maria Antònia i Pere.
(imatge extreta de la web www.zazzle.es)

RECOMANACIONS
Share: / / /

3 thoughts on “BOJOS PER LA CUINA

 1. Pere dice:

  Hola Joan Marc,

  Gràcies pel teu comentari, una empenta ara que acabam de començar és d’agraïr. No coneixia el teu bloc, però em sembla molt interessant, m’ho apunt! Quan agregui la secció de webs recomanades, posaré un enllaç cap aquí.

  Enhorabona!

  Pere Muntaner

 2. JOAN MARC dice:

  Moltes gràcies a tu (bé, a vosaltres)! Ha estat una sorpresa molt agradable descobrir la vostra pàgina, sempre és interessant veure feina ben feta! Espero que anem coincidint, a la xarxa o en persona!!!

 3. Pere dice:

  I tant que sí, hi ha moltes ganes d’anar orgnitzant cosetes, compartir experiències… Ara ja estam en contacte!

  Salut i força!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *