marzo 31, 2011

LA POLÈMICA DE LA FIRA DE LA SÍPIA

Quin trull s’ha armat amb una fira que pretén promocionar la sípia de la badia d’Alcúdia i, alhora, el poble d’Alcúdia! Allò que hauria d’haver suposat un dia de festa, d’esbarjo i diversió per a tots, s’ha convertit en una gran polèmica. I és que ens hem adonat que els restauradors, fins i tot en un dia tan representatiu, pretenien oferir aquest producte, la sípia, congelada. I vés a saber d’on: de la Xina!?
Amb tot, l’Associació de Restauradors d’Alcúdia ens asseguren que enguany sí que tastarem realment sípia de la Badia. Diu la premsa que s’han reunit la confraria de Pescadors  i l’Associació de Restauració d’Alcúdia per tal d’aclarir la polèmica ditxosa, i que han acordat que per a aquesta fira es farà servir sípia de la Badia o nacional (de per Sóller, tal vegada de per Galícia, potser de per Canàries o voltants, que també és nacional…).
L’interrogant que deixo a l’aire fa referència a la procedència de la sípia la resta de l’any, sobretot en el cas de tots aquells restaurants que estan a primera línia de mar… o del moll! Ui, ui, ui!

PENSAMENTS
Share: / / /

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *