Ahir un grup de cuiners d’Inca participàrem en la promoció del producte local i, en concret, del be mallorquí. L’acte se celebrà al Mercat Cobert, i s’encetà amb una breu xerrada del productor i pagès ecològic Llorenç Payeras, de la finca Can Morey, el qual ens explicà que el producte local té la intenció de donar suport als agricultors, ramaders i pescadors de les Illes Balears. Acte seguit ens cuinà una recepta en Tomeu de Can Amer, al qual seguí en Juanjo Genestar, després un servidor, Joan Marc Garcias, i per acabar en Miquel dels Cinc Germans. Totes les receptes foren elaboracions amb be mallorquí, i l’acte fou seguit per un nombrós i agraït públic que gaudí de les demostracions de cuina i els corresponents tasts.
Un 10 per a la iniciativa dels placers, un 10 per als assistents i un 10 per als agricultors, ramaders i pescadors de les Illes Balears conscienciats amb la natura.
PENSAMENTS
Share: / / /

One thought on “PRODUCTE LOCAL

  1. I jo m’ho vaig perdre, argh!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *