marzo 17, 2011

UN COMENTARI

La restauració va a les totes. Un seguit de bars i restaurants obren portes (molts també les tanquen) i els consumidors ens movem aquí i allà sempre cercant la millor oferta d’oci gastronòmic en funció d’una necessitat diferent segons el moment, dia, hora, etc. Cada negoci té unes característiques pròpies que cerquen la diferenciació amb la resta, sigui seguint una MODA amb la decoració (moderna, minimalista, clàssica, etc.), una MODA alimentaria (tapes, menús degustació, ecològic) obviant, de vegades, que les MODES, com a tal, passen.
Partint de la idea que tot projecte es fa amb il·lusió i ganes d’agradar, val la pena valorar l’esforç de tot aquell emprenedor que amb la seva professionalitat aposti per un futur empresarial, això sí, essent fidel a uns criteris i ètica professional sense oblidar que l’èxit rau en el somriure del client.
PENSAMENTS
Share: / / /

One thought on “UN COMENTARI

  1. Un somriure per a tu!!! Mua!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *