marzo 14, 2011

TRUC

Hola gent!

Si voleu servir unes patates fregides molt cruixents, us suggereixo que primer les confiteu amb oli d’oliva verge, un all esclafat i mitja fulla de llorer a uns 130º C. Acte seguit, quan aquestes estiguin ben confitades, les escorreu i just a l’hora de servir-les, tendrem l’oli verge ben calent però sense fumejar (180º C) i tornarem a submergir-hi les patates fins que quedin ben rosses i cruixents. Les escorrerem i passarem per paper absorbent per eliminar l’excés de greix i, si es vol, es condimentarem amb pebre bord de tap de cortí, salsa brava, etc.

Vagi de gust.

TRUCS
Share: / / /

2 thoughts on “TRUC

  1. Així ho faré, avui em toca cuinar a mi, hehehe!

  2. Tolita dice:

    Ho haué de provar això!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *