marzo 9, 2011

RECOMANACIÓ CINÈFILA

Bon dia a tothom,
No fa gaire, a casa vam tornar a veure una de les pel·lícules que sempre m’agrada esmentar en parlar de cinema “gastronòmic”: Vatel. La recordeu? Ens mostra, de la mà d’un fantàstic Gerard Depardieu, com s’organitzaven els grans àpats a la cort de Lluís XIV, el rei Sol. Es tracta d’un film d’estètica preciosista, en què es cuiden molt els detalls. En definitiva, una molt bona recomanació per a una d’aquestes tardes plujoses en què no fa gens de ganes alçar-se del sofà. Això sí: si un dia proveu de fer alguna de les receptes del bloc i no us surt bé, feu el favor de no prendre una decisió tan dràstica com la que pren el protagonista del film quan les coses no marxen com ell voldria…

RECOMANACIONS
Share: / / /

One thought on “RECOMANACIÓ CINÈFILA

  1. Vatel és molt bona, realment! Però aquest final…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *