marzo 7, 2011

TRUC

Avui la cosa va de trucs: a l’hora de bullir llegum, sempre l’hem de posar a la cassola amb l’aigua encara freda. L’única excepció a aquest respecte són els cigrons, que s’hi han de posar quan l’aigua ja bulli.

(imatge extreta de dietas.tv)

TRUCS
Share: / / /

2 thoughts on “TRUC

  1. JOAN MARC dice:

    Segons em demana na Joana, de Maria de la Salut,
    les llenties pelades (grogues,vermelles o taronja originàries de la India), val a dir que es poden coure partint de l’aigua bullint amb una mica de sal, i se torben uns 5′ – 7′, no més si no en volem fer puré. Aquestes llenties son molt bones per emprar saltades amb un poc d’oli com a guarnició de carns blanques: pollastre o porc.

  2. Au idò, Joana, ja ho saps! I na Laura i n’Aina també, hehehe!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *