Taula parada

CÀTERING

Posem la signatura gastronòmica i el sabor als teus esdeveniments. Un coffee Break? Un còctel? Un menjar de negocis? Unes noces? Una trobada entre amics? Una celebració especial?

Ens agrada sortir de la nostra cuina i traslladar l’experiència culinària del restaurant a esdeveniments que poden adoptar múltiples formats.

A les nostres propostes gastronòmiques afegim centenars de detalls, una cuidada presentació, un servei impecable i, per descomptat, la personalitat del client.

L’exquisidesa, la sobrietat o la sofisticació es conjuguen amb la nostra filosofia, basada en la cuina mallorquina, el producte local i de proximitat.

Som el soci gastronòmic que fa que un esdeveniment empresarial i institucional deixi petjada i es converteixi en alguna cosa singular i que es recordi: presentacions de productes, celebracions, berenars, menjars i reunions de treball, aniversaris, esdeveniments culturals i esportius?

A més dels serveis clàssics de catering, ens encanta traslladar la cuina a casa del client i cuinar per a tu i els teus convidats: tapeo, bufet o menú degustació. A terra ens encanta cuinar a domicili i fins i tot en finques viles de turisme vacacional. I en el mar, perquè també oferim els nostres serveis en vaixells i ports esportius. Descobreixi com és l’experiència de Joan Marc restaurant a bord.