desembre 14, 2017

Menús de Festes

Quan falta tan sols una setmana perquè comencin les festes, l’ambient ja és ple de sentiment nadalenc. Ja s’han encès els llums i en moltes cases ja s’ha posat l’arbre de Nadal, el betlem o ambdues coses. A més, segur que ja esteu debatent amb la família què menjareu aquestes festes i on, i per això volem ajudar-vos a trobar la solució: els nostres menús de Festes.

Aquests menús s’han creat expressament perquè no hàgiu d’ocupar-vos d’haver d’anar a comprar tot el menjar, parar taula al mateix temps que esteu preparant el sopar o dinar, haver de fer net després i molts més obstacles que se solen posar davant a l’hora de celebrar les típiques menjades de festes.

Hem creat uns menús a base de productes de temporada i, clar, plenament nadalencs. Segur que molts dels nostres plats us sonaran familiars de quan els menjàveu a casa de les padrines o de les mares. Al cap i a la fi, d’això es tracta Nadal, de seguir amb les tradicions sigui on sigui, però amb qui més estimem.

A punt d’estrenar l’hivern, volem oferir-vos plats calents que puguin donar-vos confort i records que segur que us portaran a altres temps. De petits, tal vegada, jugant amb els vostres germans i cosins després de menjar el plat de sopa de Nadal? Segur que la nostra Sopa de Nadal gratinada amb vellut de formatge maonès us hi porta encara que sigui per un segon.

Tal vegada la nostra bullabesa de rap, gamba blanca i musclos amb salsa Rouille us portarà a quan teníeu 5 anys i la vostra mare us barrejava perquè no volíeu acabar el menjar, o al primer dinar de Nadal que vau fer quan ja havíeu començat la vostra pròpia família. La veritat és que els vostres records són només vostres, i per a nosaltres seria un plaer poder-ne començar de nous junts, així que us convidem a fer una ullada als nostres menúsper tal que puguem celebrar aquests dies tan especials d’una manera diferent, però amb el mateix amor de sempre.

Us recomanem que si, esteu interessats a sopar amb nosaltres, reserveu amb temps, així podreu gaudir de la tranquil·litat de saber que a casa nostra hi teniu un lloc guardat.

D’altra banda, si el que us interessa és poder gaudir d’aquests menús de festes a casa en un ambient més íntim, també tenim l’opció de comanar per emportar. L’únic que heu de fer és avisar-nos amb un mínim d’una setmana d’antelació i nosaltres ens encarregarem de tot.

Podeu fer les vostre reserves trucant-nos al telèfon +34 971 50 08 04, o bé a través del nostre web http://www.joanmarcrestaurant.com/menus-festes/

MENÚS
Share: / / /

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *