Els cards són una verdura de la família asteràcies com les carxofes. És de sabor amarg, ja que conté cinarina que ens ajuda en les digestions i redueix els nivells de colesterol. També és adient pels diabètics, ja que conté inulina que és hipoglucemiant. I si tens pedres a la vesícula biliar o ronyons, impedeix a la seva formació.

També cal destacar el gran contingut amb fibra potassi, calci, àcid fòlic i vitamina C, i a més conté molt poques calories.

Per a cuinar-los s’han de pelar i tallar a trossos petis i anar posant dins una aigua freda amb branquillons de julivert o talls de llimona per a contrarestar l’amargor, nosaltres els escaldam, tiram l’aigua i els acabam de coure amb una aigua nova o dins un brou.

Ara a la nostra carta els podreu trobar com acompanyament del Negret amb un suquet d’ametlles.

Uncategorized @ca
Share: / / /

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *